Despre Noi TARSIN

Siguranța înainte de toate
Română

Despre Noi

TARSIN este o societate privată înfiintată în anul 1996, destinată transportului intern si international de călători, având sediul central în Rădăuti, Piata Unirii nr. 33.

Datorită conditiilor de transport, calitătii serviciilor, a facilitătilor oferite pentru a călători în ITALIA, AUSTRIA, GERMANIA, BELGIA, ANGLIA, IRLANDA, sau în tară și a îmbunătătirii constante a ofertei, firma S.C. TARSINCOM SR.L. este clasată printre primele societăti din tară în activitatea din acest domeniu, si a obtinut numeroase premii importante în fiecare an în judetul Suceava.

Având un personal calificat, cunoscător de limba Italiană si Germană, firma dispune de un parc auto format din  autocare Scania si Setra (Top Class) clasificate pe 3 si 4 stele, precum si microbuze Mercedes si Iveco.

Fiecare călător care urcă în mijloacele noastre de transport este tratat ca un oaspete si, în permanentă, căutăm să oferim oaspetilor nostri cât mai mult. Pasagerii nostri sunt asigurati că vor ajunge la destinatie în timpul cel mai scurt, în conditii de confort si sigurantă deplină.

TARSIN oferă spre inchiriere, prin agentii de turism interesate, sau grupuri organizate, autocare și microbuze, pe rutele solicitate